System Flex lanceert een webshop met ruim aanbod aan systeemwanden

System Flex lanceert een webshop met ruim aanbod aan systeemwanden

 

System Flex kondigt met trots hun gloednieuwe webshop aan. Deze baanbrekende stap markeert niet alleen een mijlpaal voor het bedrijf, maar ook voor de gehele industrie, waarin digitalisering, efficiëntie en gemak steeds belangrijker worden.

Sinds kort kunnen klanten terecht op de webshop van System Flex. Daar vinden ze een breed scala aan materialen voor systeemwanden en deuren. Doordat de productie van systeemwanden in eigen beheer is, kan alles op maat en in verschillende kleuren en afwerkingen worden besteld. Hierdoor blijft een belangrijk speerpunt van System Flex intact, namelijk: volledige ontwerpvrijheid.

We zijn vastbesloten onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en dat betekent voortdurende ontwikkeling.

De webshop is onderdeel van System Flex Trading, waar de nadruk ligt op het leveren van systeemwanden aan afbouwspecialisten. Nu kan iedereen zelf materialen aanschaffen en direct aan de slag gaan met de montage van systeemwanden voor hun klant.

Met een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan producten stelt de webshop klanten in staat om eenvoudig door het assortiment te navigeren en de benodigde materialen te vinden. Of het nu gaat om complete systeemwanden, deuren of enkel plaatmateriaal, alles is gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Eén van de meest opvallende kenmerken van de webshop is de ontwerptool. Met deze innovatieve tool kunnen klanten snel en eenvoudig hun eigen ruimte visualiseren door wanden en deuren naar wens samen te stellen. Met talloze opties biedt de ontwerptool de flexibiliteit om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.

Wij geloven dat de ontwerptool onze klanten zal helpen om hun droomruimte te creëren en wij zij trots om deze innovatieve tool aan te bieden.

System Flex blijft zich inzetten voor vernieuwing en innovatie, en met de lancering van deze webshop stellen ze een nieuwe standaard in de industrie. Voor meer informatie en om de webshop te bezoeken, kunt u terecht op www.systemflex.nl