System Flex zamelt cartridges in voor Stichting AAP

System Flex zamelt cartridges in voor Stichting AAP

System Flex zet zich regelmatig in voor verschillende goede doelen. Zo hebben we onze collega Lisa in 2022 gesponsord bij Mudmasters voor Kika en reikte we een cheque uit aan de Voedselbank in Oosterhout. We helpen nu ook Stichting AAP en jij of je bedrijf kan ook je steentje bijdragen aan deze mooie stichting.

Wat doet AAP?

AAP werkt aan een betere toekomst voor exotische zoogdieren. In Europa worden miljoenen dieren, zoals apen, tijgers en leeuwen, als huisdier gehouden, illegaal verhandeld of gebruikt in circussen en andere vormen van entertainment. Dit zorgt voor onvoorstelbaar veel dierenleed en AAP vindt dat dit moet stoppen! AAP is vastbesloten om haar ultieme doel te bereiken; een einde maken aan het lijden van exotische dieren in Europa.

AAP pakt het probleem preventief en bij de bron aan, want voorkomen van dierenleed, betekent uiteindelijk minder dieren op de wachtlijst die gered en opgevangen moeten worden.

Wat doet System Flex?

System Flex zamelt oude cartridges in om deze hierna te schenken aan Stichting AAP. Zij leveren deze cartridges in en ontvangen hiervoor een bedrag.

Wat kan jij doen (als bedrijf)?

Je kunt op een heleboel manieren Stichting AAP steunen. Bekijk hier wel manier het beste bij jou of je bedrijf past en meld je hier aan.

  • Je kunt doneren door een eenmalige donatie of belastingvrije schenking.
  • Je kunt een dier (symbolisch) Vanaf 7 euro per maand blijf je op de hoogte van wat jouw dier meemaakt.
  • Je kunt sparen en inzamelen van producten zoals cartridges, mobiele telefoons, oude IT-apparatuur, airmiles en cadeaubonnen en deze schenken aan Stichting AAP.
  • Je kunt gericht geven door een bepaald project te steunen door een grote gift te doen met je bedrijf.
  • Je kunt iets nalaten aan AAP door AAP op te nemen in je testament.

Benieuwd naar wat System Flex doet? Lees hier welke oplossingen wij aanbieden om prachtige ruimtes te realiseren.