Circulaire wandsystemen

Bent u op zoek naar een duurzame inrichting voor uw kantoor? Bij System Flex bent u aan het juiste adres! Wij ontwikkelen, fabriceren, leveren en installeren circulaire wanden voor gebruik in uiteenlopende ruimtes. Of dat nu een nieuwe kantoorruimte op een industrieterrein is of juist een oud pand in de binnenstad dat aan renovatie toe is, met een duurzaam circulair wandsysteem van System Flex geniet u van een inrichting die geheel naar uw smaak en stijl op maat wordt ontworpen. Bovendien draagt u daarmee uw steentje bij aan duurzaam ondernemen.

Vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen?

Neem contact op


Waarom een circulair wandsysteem aanschaffen?

Circulaire binnenwanden bieden diverse voordelen. Niet alleen op het gebied van milieu is het plaatsen van een hybride circulair wandsysteem een uitstekende optie. Ook als gebruiker en op economisch vlak zult u de volgende voordelen ervaren:

  • Duurzaam
  • Energiebesparend
  • Flexibel

Duurzaamheid is de nieuwe standaard en met de aanschaf van circulaire wanden zet u een flinke stap in het toepassen van hergebruikte materialen. Circulaire binnenwanden worden onder andere vervaardigd uit materialen die eerder zijn gebruikt. Een biocirculaire binnenwand wordt mede geproduceerd uit ecologisch verantwoord geteelde grondstoffen, bijvoorbeeld vlas. Het aanbrengen van circulaire binnenwanden in uw ruimte draagt bovendien bij aan een betere isolatie. Dit zult u zeker terugzien in de hoogte van uw energierekening.

Circulaire binnenwanden kunnen eenvoudig worden gedemonteerd en verplaatst. Wilt u meer werkplekken toevoegen? Of juist een grote ruimte opdelen in meerdere kleine ruimtes? Met een hybride circulair wandsysteem kan iedere ruimte gemakkelijk worden aangepast aan veranderende behoeftes, zonder dat u materialen en daarmee kosten verspilt.

Duurzaam produceren van kantoorinrichting

De productie van circulaire wanden vindt bij System Flex op een zo duurzaam mogelijke manier plaats. Zo is ons nieuwe pand met aangrenzende productiehal voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van energieverbruik. Honderden zonnepanelen en een warmtepomp zorgen voor een positieve bijdrage hieraan. Materialen worden zo veel mogelijk hergebruikt - onder andere voor circulaire wanden - en productieafval wordt gescheiden. Onze medewerkers op de logistiekafdeling houden rekening met een verantwoorde planning. Op deze wijze worden er geen onnodige ritten gemaakt en besparen we op CO2 uitstoot. Daarnaast maken we bij System Flex gebruik van zuinige elektrische bedrijfswagens. Heeft u er al eens een zien rijden?

Meer weten over circulaire binnenwanden van System Flex?

Neem contact op met onze medewerkers om meer te weten te komen over circulaire wanden. Bij System Flex werken wij graag mee aan een duurzame wereld; ook u laten we kennismaken met de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden voor een duurzame kantoorinrichting. Wilt u ook uw bijdrage leveren aan duurzaamheid binnen uw bedrijf? Bel of mail nu en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.