Geluidsisolerende plafonds

Plafonds vormen een belangrijk onderdeel van de inrichting van een ruimte. Niet alleen is een plafond bepalend voor de sfeer en uitstraling, ook de akoestiek neemt een belangrijke plaats in. In een ruimte waar storende geluiden door elkaar klinken, is het lastig om rustig en geconcentreerd te kunnen werken of vergaderen. Geluidsisolerende plafonds worden dan ook vaak geplaatst in ruimtes waar zich meerdere personen bevinden of aan het werk zijn. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, klaslokalen, restaurants of openbare ruimtes. Wilt u ook meer rust en comfort aanbrengen in kantoor of bedrijf? Wilt u geen last (meer) hebben van galmende geluiden en uw gesprekspartner beter kunnen verstaan tijdens een overleg? Bij System Flex helpen we u graag met het verbeteren van de akoestiek en sfeer in uw ruimte. Laat u informeren en u zult versteld staan over de vele mogelijkheden die wij bieden.

Vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen?

Neem contact op


Verschillende soorten geluidsisolerende plafonds

Plafonds die een geluiddempende en geluidsisolerende werking hebben, zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn er geluidsisolerende plafondpanelen die naadloos op elkaar aansluiten en een strak geheel vormen met de wandpanelen. Ook kunt u kiezen voor geluidsisolerende plafondeilanden. Deze plafonddelen kunnen verschillende vormen hebben en hangen als het ware los in de ruimte. Bovendien kunnen dit soort panelen ook als geluidsisolerend wandpaneel worden geplaatst. De keuze voor het soort geluidsisolerende plafond voor een ruimte is vooral afhankelijk van uw eisen en wensen. De plafonds kunnen we leveren in diverse ontwerpen, kleuren en texturen. Daarbij kunnen ze eenvoudig worden aangepast aan de stijl en het interieurdesign van de ruimte. De werking en voordelen van de verschillende plafonds zijn daarentegen voor alle varianten gelijk:

• Verbeterde akoestiek
• Meer privacy
• Rust en comfort

Geluidsisolerende plafonds zorgen voor een betere akoestiek in een ruimte. De weerkaatsing van geluiden neemt af en van galmende en echoënde geluiden zult u geen last meer hebben. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudiger gesprekken kunt voeren; u en uw gesprekspartners kunnen elkaar immers beter verstaan. Het bevordert de privacy van uw gesprekken, vooral wanneer meerdere groepen mensen zich tegelijkertijd in de ruimte bevinden. Doordat de geluidsoverlast minder wordt, ervaart u meer rust en comfort in uw omgeving. Dit draagt weer bij aan een betere concentratie en productiviteit.

Ook geluidsisolerende plafonds laten installeren?

Wilt u voorgoed afrekenen met de kille en galmende kantoorruimte waarin uw werknemers dagelijks hun werk moeten doen? Gunt u de gasten in uw restaurant een ontspannen avond zonder storende geluiden van de overige bezoekers? Laat dan geluidsisolerende plafonds van System Flex plaatsen. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Onze deskundige medewerkers geven u graag een advies op maat. Zij kunnen u alles vertellen over het inrichten van een geluidsvriendelijke, rustige en comfortabele (werk)ruimte met behulp van geluidsisolerende plafonds.