Industriële glaswand

Op zoek naar een transparante, heldere en lichte oplossing om een open ruimte op te delen? Ga voor een echte blikvanger! Met de industriële glaswanden van System Flex behoudt u het gevoel van privacy en rust, zonder de bestaande ruimte te veranderen. Heeft uw kantoor een industriële inrichting dan zijn onze stoere en stijlvolle industriële scheidingswanden een ware toevoeging. Ze geven uw ruimte een lichte en transparante uitstraling. Tegelijkertijd zorgen ze voor een betere akoestiek en verdeling van de ruimte. Bij System Flex leveren we industriële glazen systeemwanden op maat van hoge kwaliteit en plaatsen deze voor u op de gewenste plaats.

Industriële scheidingswanden voor op kantoor

De industriële glaswanden met zwarte of antraciete profielen worden steeds populairder. Niet gek, want ze passen perfect bij een eigentijdse en industriële kantoorinrichting. Ze zijn uitermate geschikt om het unieke karakter van de inrichting te behouden zonder in te hoeven leveren op lichtinval. Wanneer er een (gedeeltelijke) folie wordt aangebracht biedt dit systeem ook voldoende privacy, zeker als er gekozen wordt voor geluidsdempende folie. Maar ook gekleurde folie, naam of logo op het glas zijn mogelijk. Zelfs het maken van een letterlijke kantoortuin is met onze industriële glaswanden realiseerbaar. De opties zijn eindeloos. Zo hebben we in het midden van ons eigen kantoor een kas gemaakt met onze industriële scheidingswanden waar zaadjes geplant kunnen worden en ideeën kunnen groeien. Een industriële glaswand op maat past gegarandeerd in uw kantoor!

Voordelen van glaswand

Een scheidingswand van glas is een populaire keuze voor het creëren van een extra ruimte. De glazen systeemwanden hebben namelijk fijne voordelen:

  • Ruimtelijk - Door de transparantie van het glas wordt een ruimtelijk gevoel behouden.
  • Privacy - Met een glazen scheidingswand creëert u aparte ruimtes en door (geluidsdempende) folie ook extra privacy. 
  • Eigentijds - Een industriële glaswand heeft een stijlvolle uitstraling en past bij een stoer interieur.
  • Naar wens samenstellen – Combineer verschillende elementen om een, bij uw bedrijf, passende stijl neer te zetten.

Heeft u een uitdaging voor ons?

Klanten aan het woord

Boatex Beheer

''De korte lijntjes binnen het bedrijf zorgen voor een snelle reactie en efficiënte aanpak.''

VVS GROUP

''Top service, kwaliteit en boven alles perfecte communicatie.''

Caransa Groep

''De medewerkers van System Flex denken met ons mee. Samen ontzorgen wij de klant!''

Industriële glazen wand op maat

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Of u nu een hotel opent in Rotterdam of een kantoor in Amsterdam; we denken met u mee en leveren door heel Nederland. We adviseren u graag over de kosten van een industriële glazen wand net als het belang van de algehele uitstraling, akoestiek en brandveiligheid. Van begin tot eind wordt u begeleid door onze specialisten. De industriële scheidingswanden worden volledig op maat gemaakt en door onze deskundige medewerkers geplaatst. Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wensen in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting!

Flex industrial

Veel gestelde vragen

Een systeemwand is een wand die men kan demonteren en op een andere plaats kan hermonteren. Deze wand is snel te monteren, gelijk afgewerkt, duurzaam, goede geluidsisolatie, cradle to cradle ( C2C) gecertificeerd, licht in gewicht. Indien men een systeemwand demonteert en niet meer gebruikt, kan deze gerecycled (99,9%)worden of een herbestemming krijgen op een andere locatie.

Een dichte systeemwand begint bij € 80,00 per m² tot € 130,00 per m². Een glaswand begint bij € 180,00 per m² (meest verkochte type in Nederland) tot € 450,00 per m². De deuren komen daar apart nog bij. M² wordt niet over de deuren heen gerekend.

Een glaswand begint bij 26mm, dan 30mm en anders 100mm.

Dichte wanden zijn meestal 100mm dik. Dit heeft als voordeel dat er makkelijk technische installaties in deze wanden verwerkt kunnen worden.

Glazen wanden beginnen bij € 180,00 per m².

Een glasdeur met kozijn, scharnieren en deurbeslag begint bij € 850,00 per m² geleverd en gemonteerd op locatie.