Bouwbeurs in Utrecht was weer een groot succes

Bouwbeurs in Utrecht was weer een groot succes

Van 6 tot en met 10 februari vond dit jaar de BouwBeurs weer plaats. Vijf dagen lang stond de jaarbeurs in Utrecht in het teken van de bouw. Tijdens de BouwBeurs komen bouwprofessionals naar Utrecht om te zien, horen, beleven en te vertellen wat er nodig is om toekomstbestendig te worden en te blijven. BouwBeurs brengt mensen uit de bouw bij elkaar met dit jaar het thema ‘Samen bouwen aan de toekomst’. De beurs werd 6 februari feestelijk geopend door minister De Jonge. De bouwbeurs staat dit jaar in het teken van digitalisering, industrialisering en circulariteit. Belangrijke onderwerpen waar niemand meer omheen kan. Ook de bouw niet.

Glas Award

Op 9 februari werd op de Bouwbeurs in Utrecht de Glas Award uitgereikt door Bouwend Nederland Vakgroep GLAS. Uit de zestien inzendingen zijn uiteindelijk vier projecten genomineerd en dit jaar is de winnaar Hulpwarmtecentrale ASC (D&O Bouwglas).

De Hulpwarmtecentrale in Amsterdam slaat overtollige warmte op en geeft warmte af wanneer de vraag toeneemt. De centrale bestaat uit verschillende gebouwonderdelen die door de slimme toepassing van glas ogen als één transparant geheel. Wat een saai gebouw had kunnen worden is door het toepassen van glazen vinnen een verbluffend voorbeeld van de kracht van eenvoud in glas. Bovendien zijn de glazen profielen ideaal voor hergebruik.

Bouwbeurs 2025

Van 3 tot 7 februari 2025 is er weer een nieuwe editie van de Bouwbeurs in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht.

Samen bouwen aan de toekomst

Ook System Flex ‘bouwt aan de toekomst’ en is zich zeer bewust dat de bouw in het algemeen moet verduurzamen. Deze ‘last’ kan niemand alleen dragen dus dit moeten we écht samen doen. Daarom moedigt System Flex anderen ook aan om te verduurzamen. Meer weten over onze circulaire wand – en plafondsystemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd