Deventerlaan

Deventerlaan

Aan de Deventerlaan in Utrecht staat een prachtig kantoorpand, waar wij de systeemwanden en plafonds hebben mogen verzorgen. Dit project zat boordevol uitdagingen door de hoogte en de grote van het pand. Gelukkig smullen wij van uitdagingen en gingen onze projectcoördinaten hier met veel plezier mee aan de slag! Doordat wij voor zowel de systeemwanden als de plafonds hebben morgen zorgen, hebben we een totaalpakket mogen afleveren en daar zijn we erg trots op.

Systeemwanden

Op meerdere verdiepingen kunt u zowel glaswanden als dichte wanden van ons tegenkomen. Zo hebben we hier ruimtes gemaakt met onze Flex Light en Flex Stud wanden. De Vintage kaderdeuren maken de ruimte helemaal af.

Plafonds

De grote uitdagingen waren te vinden in de verschillende plafonds die we hier hebben mogen realiseren. Zo vindt u in het entreegebied een groot verdekt plafond van Rockfon. Doordat alle wanden een andere schuinte hebben, was het de uitdaging om dit visueel recht erin te maken. Daarnaast werden er grote bomen geplaatst die door het plafond heen steken. Dit ziet er prachtig uit!

Door het hele gebouw hebben we meerdere type plafonds mogen plaatsen. Zo is er op een kantoorafdeling gekozen voor de OWA Sternbild verdekt uitneembaar. In de kantine is er gekozen voor een ander systeemplafond van Rockfon: Blanca A vlakke inleg. In een keuken is hygiëne natuurlijk erg belangrijk, dus daar passen we onze keuzen ook op aan. Daarom is er in de keuken gebruik gemaakt van de Rockfon Hyrdoclean vlakke inleg. Tot slot hebben we in een andere gedeelte van het kantoor gekozen voor de Rockfon Blanca X verdekt uitneembaar. Elke ruimte heeft zijn eigen gebruikersdoel en daarom is het belangrijk om de keuzes daarop aan te passen. Zo weten we zeker dat de échte vraag wordt beantwoord.

We zijn met name trots op hoe dit grote kantoorpand een mooi geheel is geworden. De kers op de taart was de imposante entree, waar onze monteurs op flinke hoogte mooi werk hebben geleverd.

Het project was is opdracht van Ditt Officemakers

Heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op.