Digital Survival Company

Digital Survival Company

Digital Survival Company is een software bedrijf die andere bedrijven helpt te overleven in deze digitale tijdperk door cloud- en data gestuurde oplossingen aan te bieden. Dit doen ze vanuit hun kantoor in Nieuwegein. Op dit kantoor zijn verschillende systeemwanden van System Flex te vinden en daarnaast hebben we ook het plafond gemonteerd. In dit artikel zullen we meer over de aanpak tijdens dit project vertellen.

Eerder hebben we al gewerkt op de eerste verdieping. Later is de tweede verdieping erbij gekomen. Uiteraard moest dit goed bij elkaar aansluiten. Toch is er deels gekozen voor andere materialen. Laten we even uitleggen hoe dit is gegaan.

Systeemwanden

Op de eerste verdieping vind je onze Flex Light 2.0 glaswand en hebben we ook dubbel beplate metal stud wanden gemaakt. Daarnaast zijn er zowel enkele als dubbele 10mm glasdeuren te vinden en hebben we ook dichte deuren geplaatst. Doordat de tweede verdieping onder leiding van de binnenhuisarchitecte Maaike Veenstra tot stand is gekomen zijn er deels andere keuzes gemaakt. Het is dan de uitdaging om de elementen te laten samenkomen, zodat het toch een geheel blijft. Dit vinden wij zeker geslaagd en daar zijn we ook trots op. Hoe hebben we dat dan gedaan?

Een grote factor die de indeling van de ruimte bepaalt is natuurlijk de systeemwanden. Echter waren de wensen hier toch anders met betrekking tot de akoestiek. Er moest dus een dubbele glaswand komen, maar dan wel met dezelfde look als de glaswanden op de eerder gemaakte verdieping. Gelukkig hebben wij die in ons eigen assortiment! De Flex Light Deluxe is exact hetzelfde als de Flex Light 2.0, maar dan met dubbel glas. Zo konden we de verdiepingen met elkaar laten matchen, terwijl er toch andere behoeftes vervuld werden. Ook zijn er op de tweede verdieping dubbel beplate Flex Stud wanden en Industrial Kaderdeuren te vinden.

Plafonds

Een ander verschil was het type plafond. Zo hebben we op de eerste verdieping een spuitplafond aangebracht. Dit was nog een logistieke hersenkraker, gezien er de normale gang van zaken door moest blijven gaan op het kantoor. Daarnaast moest er extra secuur gewerkt worden langs de installaties voor een mooi strak eindresultaat. Leuke uitdagingen dus! Op de tweede verdieping werd er gekozen voor een systeemplafond. Dit was een vlakke inleg van Rockfon in de kleur Fresh. Dit is een licht blauwe kleur, waardoor het net weer even wat anders is.

We zijn enorm trots op het eindresultaat. Zo zie je maar dat je met verschillende soorten wensen toch een geheel kunt creëren. Op deze manier worden verschillende soorten behoeftes vervuld en kan er overal prettig gewerkt worden.