Naritaweg

Naritaweg

Aan de Naritaweg te Amsterdam hebben wij een totaal project mogen doen in opdracht van ROC Vastgoed. Dit houdt in dat we de vloeren, plafonds en systeemwanden hebben mogen plaatsen. Daarnaast hebben we het schilderwerk meegenomen en zelfs de keuken geplaatst.

Het leuke hieraan is dat we over alles mogen meedenken en zo een totaalplaatje mogen wegzetten, dit is natuurlijk erg bijzonder. Om de gewenste look te creëren hebben we de Flex Vintage en Flex Stud gebruikt. Dit was de eerste keer dat de Flex Vintage op zo een grote schaal is gebruikt. De Flex Vintage is een mooie robuuste glaswand, waar alles op maat voor wordt gemaakt. Dit vergt veel voorbereiding en tijd, maar dan heb je ook wat!

Doordat we de totaal verzorging hebben mogen realiseren hebben we veel te maken gehad met de partijen van de elektra en luchtbeweging. Het is dan belangrijk om goed samen te werken om tot het gewenste resultaat te komen, we zijn ook erg trots op hoe dit is verlopen. Zo zeggen we bij System Flex ook dat de kwaliteit niet alleen in het eindproduct zit, maar door het hele traject aanwezig moet zijn.